WARS-POL

  1. pl
  2. en
  3. de

Spełniamy warunki HACCP m. in. poprzez:

 

  • odpowiednią lokalizację zakładu, z dala od toksyn miejskich, odpadów, związków chemicznych

 

  • wyspecjalizowaną kadrę pracowniczą

 

  • zapewnienie i kontrolę jakości mięsa od momentu transportu, poprzez produkcję, a skończywszy na magazynowaniu

 

  • spełnienie odpowiednich warunków pracy poprzez zapewnienie sterylnego mikroklimatu, a także specjalnych maszyn i narzędzi do obróbki mięsa

 

  • zaopatrzenie w niezbędne środki higieny

Zalety nr 2

Mięso to jest oddzielane od szpilek ręcznie, bez naruszenia struktury mięśni. Może mieć ono wiele zastosowań kulinarnych jak również służyć jako surowiec do produkcji wędlin.

Zaleta nr 3

Nadaje się idealnie dla osób uprawiających sport. Wartość energetyczna stu gram indyczego podudzia to około 100 kcal.

HACCP

 

Nadrzędnym priorytetem P.P.H.U Wars-Pol Sp. z o.o. jest spełnianie wszystkich potrzeb klientów odnośnie jakości mięsa drobiowego, dlatego dokładamy wszelkich starań aby nasz produkt powstawał w sprzyjających warunkach, był zdrowy oraz pozbawiony jakichkolwiek wad technologicznych.

W tym celu nasz personel został przeszkolony z systemu zapewnienia jakości zdrowotnej żywności HACCP i na bieżąco realizuje przebieg prac związanych z przestrzeganiem jego zasad.
 

2004  2005

P.P.H.U. WARS-POL Sp. z o.o.     Emilianowo 1A     14-240 Susz     Tel.: 55 278 09 54