Nasze podudzie z indyka z kością cechuje się właściwie umięśnionymi elementami, bez dodatków niepowiązanych mięśni i skóry. Cięcia są równe i gładkie, z dopuszczeniem niewielkich nacięć mięśni i skóry na krawędziach cięcia. Charakteryzują się naturalną barwą typową dla mięsa indyczego. Nie dopuszczamy wylewów krwawych, choć naturalne przyciemnienie powierzchni mrożonych elementów jest akceptowalne. Nasze mięso ma naturalny, charakterystyczny zapach mięsa indyczego - nie akceptujemy żadnych oznak rozkładu czy obecności drobnoustrojów. Oferujemy również podudzie indycze trybowane, bez szpileki skóry. To produkt powstały przez precyzyjne trybowanie podudzia z kością, za pomocą maszyny odkostniarki lub noża.
Skrzydło indycze bez skóry
Udziec indyczy trybowany
Podudzie trybowane ze ścięgnami
Podudzie trybowane bez ścięgien
Skrzydełko indycze ze skórą
© Warspol